Over mij

 

Mijn naam is Erna van der Werff. Ik ben geboren in 1960 en ik heb vier dochters en vier kleinkinderen. Na vijfentwintig jaar ervaring als therapeut en vijftien jaar ervaring in onder- en bovenbouw van verschillende middelbare scholen heb ik de afgelopen tien jaar de twee vakgebieden gecombineerd in mijn bijlessen.

Mijn studie in de Engelse taal- en letterkunde heb ik voltooid aan de universiteit van Leiden alwaar ik ook jaren later mijn eerstegraads bevoegdheid heb gehaald.

In 1998 ben ik begonnen op het Adelbert College, waar ik vijf jaar met veel plezier op mavo-, havo- en vwo-niveau in alle leerjaren les heb gegeven. In die jaren ben ik ook mentor geweest van leerlingen van de tweede klas. Daarna heb ik acht jaar op het Stedelijk Gymnasium in Leiden lesgegeven en ben ik mentor geweest van afwisselend de vijfde en zesde klas.

Tevens ben ik zes jaar lang lid geweest van het vertrouwensteam en heb ik samen met een collega vijf jaar lang cursussen rouwverwerking gegeven aan leerlingen die een gezinslid verloren hadden. Mijn opleiding tot en ervaring als regressietherapeut waren hierbij van grote waarde.

Na een jaar voor het Talencentrum van de Universiteit Leiden gewerkt te hebben, geef ik sinds 2014 ook onderwijskunde op de Hogeschool van Utrecht.