Cursus Engels

 

Cursus EngelsBent u op zoek naar een leuke, effectieve cursus om Engels te leren of te verbeteren?

Een cursus waar plezier en gemak op de eerste plaats komen?

Dan is deze cursus iets voor u!

De Methode

Tijdens de eerste les zal er gekeken worden wat de reden is dat het leren van Engels een obstakel vormt. Ontbreekt het aan een duidelijk overzicht of zit een overtuiging in de weg zit die u belemmert? De blokkade of overtuinging genereert zoveel weerstand dat het onmogelijk is om het Engels in je op te nemen daarom is het vinden van het obstakel een belangrijke eerste stap.

Daarna gaan we aan de slag met de grammatica en het leren van de vocabulaire. Na jarenlange ervaring heb ik ondervonden dat het inslijpproces hierbij van groot belang is. Dit gebeurt aan de hand van één uur les per twee weken en elke dag thuis oefenen op een speelse manier. Het dagelijks bezig zijn met Engels zorgt ervoor dat het toepassen van de grammatica een automatisme wordt en voor het leren van de vocabulaire heb ik ook heel handige adviezen.

Het niveau van uw Engels kunt u aan de hand van de test voor gevorderden toetsen. Indien u hiervoor voldoende scoort kunt u naar de gevorderde cursus. De cursus voor beginners bestaat uit zes contactlessen die over een tijdsperiode van drie maanden gegeven zullen worden. Daarna kunt u doorstromen naar de cursus voor gevorderden.

De cursus kan individueel of in een groep gevolgd worden en ook op lokatie indien gewenst.

Bel vandaag nog naar Erna van der Werff, mobiel: 06-55764904.